Frisörer i Skarpnäck

Annons:
Hitta frisör i Skarpnäck - duktiga och erfarna frisörer i Skarpnäck som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Skarpnäck som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skarpnäck

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skarpnäck som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skarpnäck för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Thomas Klipp Atelje
Skarpnäcks Allé 41
128 33 SKARPNÄCK


i Hart Me
Horisontv. 21
128 34 Skarpnäck


Jozinia, Maria
Pilvingeg. 27
128 35 SKARPNÄCK


Eros Dam- o. Herrfrisering
Ballongg. 6
128 33 SKARPNÄCK


Söderklippet
Tätorpsv. 100
128 31 SKARPNÄCK


H L M V Salong AB
Skarpnäcks Allé 60
128 33 SKARPNÄCK

Annons:

Håruppsättning i Skarpnäck

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skarpnäck så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skarpnäck så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skarpnäck som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skarpnäck

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skarpnäck varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skarpnäck innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skarpnäck

I Skarpnäck fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skarpnäck. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skarpnäck:

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skarpnäck om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skarpnäck fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skarpnäck. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skarpnäck rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.