Frisörer i Skå

Annons:
Hitta frisör i Skå - duktiga och erfarna frisörer i Skå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Skå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Jenny Stargård Design AB
Dalstigen 7
179 75 SKÅ


Salong L
Troxhammar Byv.
179 75 SKÅ


Arnalid, Camilla
Tureholmsvägen 131
179 75 SKÅ

Annons:

Håruppsättning i Skå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skå

I Skå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skå:

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan du ta del av mer information om orten Skå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skå fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.