Frisörer i Sigtuna

Annons:
Hitta frisör i Sigtuna - duktiga och erfarna frisörer i Sigtuna som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Sigtuna som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sigtuna

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sigtuna som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sigtuna för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salongen Sigtuna AB
Stora g. 48
193 30 SIGTUNA


Salong Lilla Klippet Angela
Uppsalav. 20
193 30 SIGTUNA


Salong create
Stora g. 43
193 30 SIGTUNA


Elles Färg & Form
Jarlers v. 16
193 40 Sigtuna


Maya Cederferm
Stora g. 44
193 30 SIGTUNA


Salong Sellgren
Stora g. 43
193 30 SIGTUNA


M & M Frisörerna
Prästg. 13
193 30 SIGTUNA


Lobelia
Stora g. 49
193 30 SIGTUNA


Klipp Askan
St. Brännbov. 25
193 33 Sigtuna

Annons:

Håruppsättning i Sigtuna

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sigtuna så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sigtuna så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sigtuna som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sigtuna

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sigtuna varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sigtuna innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sigtuna

I Sigtuna fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sigtuna. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sigtuna:

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sigtuna om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sigtuna fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sigtuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sigtuna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.