Frisörer i Segeltorp

Annons:
Hitta frisör i Segeltorp - duktiga och erfarna frisörer i Segeltorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Segeltorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Segeltorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Segeltorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Segeltorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ioanidou, Parthena
Skansbergsv. 2 F
141 74 Segeltorp


Blomberg, Anette
Mästarv. 8
141 73 SEGELTORP


Bensin Hårstudio
Häradsv. 121
141 72 Segeltorp


Re:Cut AB
Lärkstigen 4 B
141 72 Segeltorp

Annons:

Håruppsättning i Segeltorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Segeltorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Segeltorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Segeltorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Segeltorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Segeltorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Segeltorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Segeltorp

I Segeltorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Segeltorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Segeltorp:

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Segeltorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Segeltorp fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Segeltorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Segeltorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.