Frisörer i Saltsjöbaden

Annons:
Hitta frisör i Saltsjöbaden - duktiga och erfarna frisörer i Saltsjöbaden som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Saltsjöbaden som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Saltsjöbaden

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Saltsjöbaden som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Saltsjöbaden för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saltsjöbadens Hårvård
Tippens Affärscentrum
133 31 SALTSJÖBADEN


Michel Professional Haircare
Saltsjöbaden Centrum
Saltsjöbaden


Maritas Salong
Lärkv. 21
133 38 Saltsjöbaden


Klippotek Fiskis
Fisksätra Torg 20
133 41 Saltsjöbaden


Maritas Salong
Lärkv. 21
133 38 Saltsjöbaden


Ullas Herrfrisering
Trollv. 33
133 34 Saltsjöbaden


Salong Liléne
Neglingev. 53
133 34 Saltsjöbaden


Outlet Beauty Sverige AB
Insjöv. 7
133 36 Saltsjöbaden


Style By Charbel
G. Skolv. 36
133 35 SALTSJÖBADEN


Fire Leaf
Braxeng. 7
133 42 SALTSJÖBADEN


Salong Andrietta
Freyv. 5
133 38 Saltsjöbaden


Frisör Carina Westman Stockholm
Ekv. 2 B
133 34 Saltsjöbaden


Sylvias Damfrisering
Trumpetarev. 15
133 34 Saltsjöbaden


Barber Club Solsidan
Skyttev. 15 A
133 36 Saltsjöbaden

Annons:

Håruppsättning i Saltsjöbaden

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Saltsjöbaden så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Saltsjöbaden så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Saltsjöbaden som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Saltsjöbaden

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Saltsjöbaden varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Saltsjöbaden innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Saltsjöbaden. Nedan finns en del övrig fakta om orten Saltsjöbaden:

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Saltsjöbaden om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Saltsjöbaden fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Saltsjöbaden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Saltsjöbaden rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.