Frisörer i Rosersberg

Annons:
Hitta frisör i Rosersberg - duktiga och erfarna frisörer i Rosersberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Rosersberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rosersberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rosersberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rosersberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Rosersbergs Salong
Rosersbergsv. 29
195 71 ROSERSBERG

Annons:

Håruppsättning i Rosersberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rosersberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rosersberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rosersberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rosersberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rosersberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rosersberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rosersberg

I Rosersberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rosersberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rosersberg:

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rosersberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rosersberg fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rosersberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rosersberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.