Frisörer i Rönninge

Annons:
Hitta frisör i Rönninge - duktiga och erfarna frisörer i Rönninge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Rönninge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rönninge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rönninge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rönninge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Unika AB
Salemsv. 1
144 61 Rönninge


Rönningeborgs Hårvård
Emanuel Birkes v. 2
144 30 Rönninge


Jonasverkstad
Uttringe Hages v. 24
144 63 Rönninge


Hair Care T-Hötorget AB
Säby Torg 19
144 30 Rönninge


Dio Gio Klippet
Rönninge Torg 4
144 61 Rönninge


Rönninge Klippotek
Rönninge Torg 4
144 61 Rönninge


Salong Josephine
Stationsv. 3
144 61 Rönninge


Salong Antia
Söderby Torg 2 C
144 52 Rönninge


Salong Ann
Uttringe Gårds v. 49
144 63 Rönninge


Capillus Salem
Säby Torg 27
144 30 Rönninge


Catarinas Salong Fritt Fall
Rönninge Gårds v. 9
144 64 RÖNNINGE


Abfab
Lingonstigen 29
144 37 RÖNNINGE

Annons:

Håruppsättning i Rönninge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rönninge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rönninge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rönninge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rönninge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rönninge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rönninge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rönninge

I Rönninge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rönninge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rönninge:

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rönninge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rönninge fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rönninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rönninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.