Frisörer i Rimbo

Annons:
Hitta frisör i Rimbo - duktiga och erfarna frisörer i Rimbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Rimbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rimbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rimbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rimbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

KOOL & Co
Uppsalav. 1
762 31 Rimbo


Fin i Håret
Västra Stockholmsvägen 9
762 31 Rimbo


Hår & Solsalongen
Ekdalsv. 8
762 51 Rimbo


SALONG SAXCESS
Centralv. 1 B
762 31 Rimbo


Ann-Sophie Andersson
Skyttev. 2
762 61 RIMBO


Douhans Hårstudio
Uppsalav. 2
762 41 RIMBO


Löövit AB
Björksättra 34
762 91 Rimbo


Kool & Co I Rimbo AB
Uppsalav. 1
762 31 Rimbo


Helena Lijsing
Köpmannag. 3
762 31 Rimbo


Ilonas Klipp
Söderbybacken 8
762 91 Rimbo


Vikman, Satu Katariina
Björksättra 34
762 91 Rimbo


Kickis Klipp Och Kam
Väsbylundsvägen 4
762 93 Rimbo

Annons:

Håruppsättning i Rimbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rimbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rimbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rimbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rimbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rimbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rimbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rimbo

I Rimbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rimbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rimbo:

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rimbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rimbo fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rimbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rimbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.