Frisörer i Ösmo

Annons:
Hitta frisör i Ösmo - duktiga och erfarna frisörer i Ösmo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Ösmo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ösmo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ösmo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ösmo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ösmo Hårvård
Birkavägen 5 Ösmo Centrum
148 30 ösmo


Hud & Hårcenter
Torgv. 2
148 30 ösmo


Emily Felicia Ricketts
Överforsv. 82
148 91 ÖSMO


Hårfrisören Annica
Torgv. 4
148 30 ösmo

Annons:

Håruppsättning i Ösmo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ösmo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ösmo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ösmo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ösmo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ösmo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ösmo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ösmo

I Ösmo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ösmo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ösmo:

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ösmo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ösmo fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ösmo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ösmo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.