Frisörer i Nykvarn

Annons:
Hitta frisör i Nykvarn - duktiga och erfarna frisörer i Nykvarn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Nykvarn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nykvarn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nykvarn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nykvarn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Beauty Salon
Gammeltorpsv. 4
155 30 NYKVARN


Nykvarn Sko & Nyckelservice
Centrumv. 16
155 30 NYKVARN


Hårboden
Holländarev. 4 C
155 31 Nykvarn


Christina Riipis Hair Design
Björnnäsv. 31
155 91 Nykvarn


Hår & Skönhetsstugan i Turinge
G. Strängnäsv. 347
155 91 Nykvarn


Nykvarns Clippcorner
Tallbacksv. 2
155 30 NYKVARN


Christina Riipi Hair Design AB
Centrumv. 22
155 30 NYKVARN


Jola Gillström
Långängens Gård 1
155 93 Nykvarn


ULRIKAS SALONG
Gammeltorpsv. 2
155 30 NYKVARN


Salong Carouline
Centrumv. 16
155 30 NYKVARN

Annons:

Håruppsättning i Nykvarn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nykvarn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nykvarn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nykvarn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nykvarn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nykvarn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nykvarn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nykvarn

I Nykvarn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nykvarn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nykvarn:

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nykvarn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nykvarn fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nykvarn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nykvarn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.