Frisörer i Norsborg

Annons:
Hitta frisör i Norsborg - duktiga och erfarna frisörer i Norsborg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 18 olika frisörer i Norsborg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norsborg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norsborg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norsborg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Brazilian Touch HB
Slagsta Backe 152
145 74 NORSBORG


A & G Skönhet Salong AB
Fågelviksv. 5
145 53 Norsborg


Fittja Dam & Herrfrisering
Fittja Centrum
145 51 Norsborg


Salong Amor HB
Mimers v. 2
145 70 NORSBORG


Salong Rivoli
Hallunda Torg 1 Hallunda Centrum
145 68 Norsborg


Guldklippet
Frejs v. 2
145 71 Norsborg


Jasac Bygg & Inredning AB
Storskiftesv. 19
145 60 Norsborg


Hair and Make-Up Studio
Hundhamrav. 46
145 75 Norsborg


Alis Frisör
Forv. 13
145 51 Norsborg


Lindas Salong
Tomtbergav. 2 A
145 67 NORSBORG


Akan, Türkan
Hundhamrav. 149
145 76 NORSBORG


Lottas Frisering
Skarpbrunnav. 17
145 65 NORSBORG


Terminalfrisörerna AB
Fittja Centrum
145 51 Norsborg


Alby Klippotek HB
Albyv. 2
145 59 Norsborg


Amira Beauty Salong
Vetev. 15
145 68 Norsborg


Diana Aydin
Tomtbergav. 22
145 75 Norsborg


Tran, Alexandra
Krögarv. 181
145 52 NORSBORG


Dm Frisör Grossist HB
Fågelviksv. 9
145 53 Norsborg

Annons:

Håruppsättning i Norsborg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norsborg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norsborg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norsborg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norsborg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norsborg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norsborg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norsborg

I Norsborg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norsborg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norsborg:

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Norsborg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norsborg fanns det totalt 18 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norsborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norsborg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.