Frisörer i Norrtälje

Annons:
Hitta frisör i Norrtälje - duktiga och erfarna frisörer i Norrtälje som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Norrtälje som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norrtälje

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norrtälje som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norrtälje för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Joseva Drop In
Tullportsg. 13
761 30 Norrtälje


Salong Vassa Saxar
St. Brog. 1
761 30 Norrtälje


Hårfavoriten för henne & honom
Bangårdsg. 2 C
761 31 NORRTÄLJE


Lugg Norrtälje AB
L. Torget 2 A
761 30 Norrtälje


Nya Kikide AB
Hantverkareg. 9 A
761 30 Norrtälje


Ingers Hårrum Malmström
Lennart Torstenssons v. 3
761 43 Norrtälje


Salong Åkanten HB
Posthusg. 5
761 30 Norrtälje


Eva & Marie Hårvård
Lundmansg. 3
761 45 Norrtälje


Frisör Carina Aspeklev
Libby NORRTÄLJE 7291
761 91 NORRTÄLJE


Hmc Salong Stil AB
Hantverkareg. 6
761 30 Norrtälje


Lenas Clip On
Florag. 13
761 31 NORRTÄLJE


Lööf, Karolina
St. Brog. 1
761 30 Norrtälje


Högboms Salong AB
Stockholmsv. 15
761 43 Norrtälje


Sussis Klipp
Gummaröv. 13
761 98 Norrtälje


Salong Pegasus
Orrv. 4
761 63 Norrtälje


Barberaren, Hasse
Posthusg. 12 A
761 30 Norrtälje

Annons:

Håruppsättning i Norrtälje

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norrtälje så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norrtälje så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norrtälje som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norrtälje

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norrtälje varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norrtälje innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norrtälje

I Norrtälje fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norrtälje. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norrtälje:

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Norrtälje om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norrtälje fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norrtälje. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norrtälje rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.