Frisörer i Nacka

Annons:
Hitta frisör i Nacka - duktiga och erfarna frisörer i Nacka som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Nacka som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nacka

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nacka som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nacka för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hair International
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka


Finntorps Hårstudio
G. Värmdöv. 2
131 37 NACKA


Salong aura AB
V. Finnbodav. 1
131 71 NACKA


Strand Salongen
Sickla Strand 66
131 34 Nacka


Salong Skalman
Finntorpsv. 1
131 36 Nacka


Centrumsalongen
Ektorpsv. 6
131 47 Nacka


Hårverkstan
Jarlabergsv. 4
131 48 NACKA


Hårkammaren
Fasanv. 27
131 44 NACKA


Salong Maryam Khanina AB
Ektorp Centrum 29
131 47 Nacka


Alessandro & Co AB
Sickla Allé 5
131 65 Nacka


Din Makeup & Hårstylist I Sverige AB
Ekuddsv. 3
131 38 Nacka


Hair Club Ann-Eli Olsson
Sickla Strand 66
131 34 Nacka

Annons:

Håruppsättning i Nacka

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nacka så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nacka så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nacka som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nacka

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nacka varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nacka innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nacka

I Nacka fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nacka. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nacka:

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nacka om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nacka fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nacka. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nacka rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.