Frisörer i Munsö

Annons:
Hitta frisör i Munsö - duktiga och erfarna frisörer i Munsö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Munsö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Munsö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Munsö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Munsö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

IN CARE OF
Björn Järnsidas v. 73
178 91 Munsö

Annons:

Håruppsättning i Munsö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Munsö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Munsö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Munsö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Munsö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Munsö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Munsö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Munsö

I Munsö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Munsö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Munsö:

Munsö är en småort i Ekerö kommun och kyrkbyn i Munsö socken, belägen på ön Munsön. Munsö kyrka ligger här.

Yta: 20 hektar
Invånarantal: 126, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Munsö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Munsö fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Munsö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Munsö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.