Frisörer i Ljusterö

Annons:
Hitta frisör i Ljusterö - duktiga och erfarna frisörer i Ljusterö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Ljusterö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ljusterö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ljusterö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ljusterö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Brottman, Veronica Frisör
Ljusterö Torg
184 95 LJUSTERÖ


Veronica Brottman
Tusköv. 1
184 97 LJUSTERÖ


Ro Eklunds Hantverksservice HB
Tvärv. 13
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Håruppsättning i Ljusterö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ljusterö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ljusterö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ljusterö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ljusterö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ljusterö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ljusterö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ljusterö

I Ljusterö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ljusterö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ljusterö:

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan du ta del av mer information om orten Ljusterö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ljusterö fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ljusterö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ljusterö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.