Frisörer i Kungsängen

Annons:
Hitta frisör i Kungsängen - duktiga och erfarna frisörer i Kungsängen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Kungsängen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kungsängen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kungsängen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kungsängen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörhörnan HB
Österv. 1
196 30 Kungsängen


Sara Beauty Center
Hallonv. 42
196 35 KUNGSÄNGEN


Hårstudion
Energiv. 2
196 37 KUNGSÄNGEN


Sinduro Consulting AB
Gånglåtsv. 44
196 37 KUNGSÄNGEN


Salong OAS
Kyrkv. 2 B
196 30 Kungsängen


Klipp-Ulla Hair Design
Torget 1 A
196 30 Kungsängen

Annons:

Håruppsättning i Kungsängen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kungsängen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kungsängen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kungsängen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kungsängen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kungsängen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kungsängen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kungsängen

I Kungsängen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kungsängen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kungsängen:

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsängen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kungsängen fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kungsängen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kungsängen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.