Frisörer i Jordbro

Annons:
Hitta frisör i Jordbro - duktiga och erfarna frisörer i Jordbro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Jordbro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jordbro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jordbro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jordbro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Tisax
Hurtigs torg 7
137 64 JORDBRO


Ddg Frisör Stockholm
S. Jordbrov. 161
137 62 JORDBRO


Ajsa Velics Salong
Hurtigs torg 7
137 64 JORDBRO

Annons:

Håruppsättning i Jordbro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jordbro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jordbro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jordbro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jordbro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jordbro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jordbro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jordbro

I Jordbro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jordbro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jordbro:

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jordbro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jordbro fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jordbro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jordbro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.