Frisörer i Järna

Annons:
Hitta frisör i Järna - duktiga och erfarna frisörer i Järna som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Järna som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Järna

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Järna som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Järna för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippkällaren
Storg. 3 A
153 30 Järna


Järna Salongen
Storg. 9
153 30 Järna


Carita-Salongen
Löwens v. 20 B
153 36 Järna


Salong Thorberg
Storg. 9
153 30 Järna


Salong Mehler
Storg. 2
153 30 Järna


Hair E Emma
Storg. 5
153 30 Järna


Tännström, Ylva
Pärlängsv. 7
153 38 Järna

Annons:

Håruppsättning i Järna

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Järna så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Järna så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Järna som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Järna

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Järna varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Järna innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Järna

I Järna fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Järna. Nedan finns en del övrig fakta om orten Järna:

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järna om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Järna fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Järna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Järna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.