Frisörer i Ingarö

Annons:
Hitta frisör i Ingarö - duktiga och erfarna frisörer i Ingarö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Ingarö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ingarö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ingarö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ingarö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingarö Salongen
Pastor Ödmans v. 24
134 60 Ingarö


Evaton AB
Näsuddsv. 30
134 62 Ingarö


Hamnsalongerna Suzan Käller
Slingerstigen 38
134 67 INGARÖ


Salong Laitinen
Karbyv. 24 A
134 66 Ingarö


Jindawan Beauty och Nagelmanikyr Thaimassage
Norsbacken 14
134 65 INGARÖ


Zandra Jakobssons Hårsalong
Mäster Palms v. 28
134 60 Ingarö


Frisör Carina Eriksson
Storskrakev. 9
134 62 Ingarö


Stylisterna
Ringv. 8
134 60 Ingarö

Annons:

Håruppsättning i Ingarö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ingarö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ingarö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ingarö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ingarö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ingarö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ingarö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ingarö

I Ingarö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ingarö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ingarö:

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Här kan du ta del av mer information om orten Ingarö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ingarö fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ingarö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ingarö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.