Frisörer i Huddinge

Annons:
Hitta frisör i Huddinge - duktiga och erfarna frisörer i Huddinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Huddinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Huddinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Huddinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Huddinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Grodan & Co
Sjödalsbacken 2
141 61 HUDDINGE


Murres Hårstudio
Patron Pehrs v. 8
141 35 Huddinge


Salong Dorizabeth
Röntgenv. 7
141 52 HUDDINGE


Huddinge Centrums Frisörsalong
Sjödalstorget 9
141 47 HUDDINGE


Två Stylister
Rådsv. 5 A
141 48 Huddinge


Anna & Kalufsen i Stuvsta
Sofiebergsv. 47 A
141 38 HUDDINGE


Salong Leonik
Vikingav. 1
141 48 Huddinge


Fathi, Sharareh
Fagerängsv. 19
141 37 Huddinge


Flemingsbergs Hårsalong
Röntgenv. 7
141 52 HUDDINGE


Diala Razay
Kvarnängsv. 5
141 49 HUDDINGE


Marx Entreprenad
Lagmansv. 9 B
141 62 Huddinge


Sjödals Salongen
Sjödalsv. 16
141 47 HUDDINGE


Kamrans Frisörstol
Stationsv. 25
141 40 Huddinge


Anneli Lind
Lännav. 41 B
141 46 Huddinge


Klippett
Stuvstatorget 2
141 40 Huddinge


Rydvall Öberg, Pia
Mariedalsv. 22
141 60 Huddinge

Annons:

Håruppsättning i Huddinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Huddinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Huddinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Huddinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Huddinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Huddinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Huddinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Huddinge

I Huddinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Huddinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Huddinge:

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du ta del av mer information om orten Huddinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Huddinge fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Huddinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Huddinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.