Frisörer i Haninge

Annons:
Hitta frisör i Haninge - duktiga och erfarna frisörer i Haninge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Haninge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Haninge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Haninge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Haninge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Magic Hands
Nynäsv. 21
136 47 HANINGE


Salong Branér
Valfiskens g. 805
136 64 Haninge

Annons:

Håruppsättning i Haninge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Haninge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Haninge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Haninge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Haninge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Haninge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Haninge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Haninge

I Haninge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Haninge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Haninge:

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Haninge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Haninge fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Haninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Haninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.