Frisörer i Handen

Annons:
Hitta frisör i Handen - duktiga och erfarna frisörer i Handen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Handen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Handen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Handen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Handen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Haninge Hår
Vikingav. 29
136 43 HANDEN


Salong Make My Day
Poseidons Torg 2 A
136 46 Handen


Hår Drive
Eskilsv. 41
136 43 HANDEN


Frisör På Poseidons Torg AB
Poseidons Torg 5
136 46 Handen


Min Frisör Cilla, AB
Midgårdsv. 11
136 38 HANDEN


Handens Damfrisering
Vikingav. 20
136 38 HANDEN


Arbetstagarrådgivningen i Stockholm
Vallav. 54
136 41 HANDEN


Satch Haninge AB
Eskilstorget 9
136 46 Handen


Frisör Helén Öhr
Hantverkarv. 22
136 44 Handen

Annons:

Håruppsättning i Handen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Handen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Handen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Handen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Handen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Handen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Handen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Handen

I Handen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Handen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Handen:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om orten Handen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Handen fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Handen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Handen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.