Frisörer i Hallstavik

Annons:
Hitta frisör i Hallstavik - duktiga och erfarna frisörer i Hallstavik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Hallstavik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hallstavik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hallstavik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hallstavik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårfager
Gottstav. 4
763 41 Hallstavik


Hårboden
Norra Uppsalavägen 7
763 40 HALLSTAVIK


Cava Hair & Beauty Limited Uk Filial
Env. 22 B
763 35 HALLSTAVIK


Salong Inzide
Uppsalav. 3
763 30 Hallstavik


Catharina Falkenström
Gottstav. 36
763 41 Hallstavik


Karin Hårfager I Hallstavik AB
Gottstav. 4 A
763 41 Hallstavik

Annons:

Håruppsättning i Hallstavik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hallstavik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hallstavik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hallstavik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hallstavik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hallstavik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hallstavik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hallstavik

I Hallstavik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hallstavik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hallstavik:

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallstavik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hallstavik fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hallstavik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hallstavik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.