Frisörer i Grödinge

Annons:
Hitta frisör i Grödinge - duktiga och erfarna frisörer i Grödinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Grödinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Grödinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Grödinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Grödinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Vårsta Klipperi
Ringv. 1
147 70 Grödinge


Koskinen, Sanna
Ringv. 1
147 70 Grödinge


Salong Cecilia
Ringv. 1
147 70 Grödinge


Kassmyra Salongen
Lillmalmsv. 16
147 71 GRÖDINGE

Annons:

Håruppsättning i Grödinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Grödinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Grödinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Grödinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Grödinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Grödinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Grödinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Grödinge

I Grödinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Grödinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Grödinge:

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Grödinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Grödinge fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Grödinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Grödinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.