Frisörer i Enskededalen

Annons:
Hitta frisör i Enskededalen - duktiga och erfarna frisörer i Enskededalen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Enskededalen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Enskededalen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Enskededalen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Enskededalen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Freddys Salonger
Dalens Allé 8
121 31 ENSKEDEDALEN


Dgm Skönhetssalong HB
Sofielundsv. 27
121 32 Enskededalen


Anis Salong
Dalgränd 52
121 30 Enskededalen

Annons:

Håruppsättning i Enskededalen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Enskededalen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Enskededalen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Enskededalen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Enskededalen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Enskededalen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Enskededalen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Enskededalen

I Enskededalen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Enskededalen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Enskededalen:

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Här kan du ta del av mer information om orten Enskededalen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Enskededalen fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Enskededalen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Enskededalen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.