Frisörer i Ekerö

Annons:
Hitta frisör i Ekerö - duktiga och erfarna frisörer i Ekerö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 15 olika frisörer i Ekerö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ekerö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ekerö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ekerö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippoteket Ekerö
Ekerö Centrum
178 30 EKERÖ


Hårshopen
Träkvista Torg 1
178 37 Ekerö


Katarinas Klippotek
Pråmv. 4 A
178 30 EKERÖ


Klipp Design Sussi F
Jungfrusundsv. 2
178 38 EKERÖ


Haisan Bekiroglu AB
Krossv. 21
178 40 Ekerö


Hairligt
Ekeröv. 82
178 37 Ekerö


Frisör Jeanette Löfdahl
Dianastigen 2
178 33 Ekerö


Blom, Roger
Kaggeholmsv. 23
178 54 EKERÖ


Sujittra Detsat Lönn
Talgoxev. 39 A
178 39 Ekerö


Maria Elisabeth Windh
Riksrådsgränd 8
178 51 Ekerö


C&M Dahlqvist AB
Kyrkfjärdsv. 34
178 52 EKERÖ


Nockebys Hår & Hälsa
Luruddsv. 30
178 54 EKERÖ


Simon Jones Artistic Hair
Sidensvansv.
178 39 Ekerö


Frisörerna i Jungfrusund
Bryggav. 133
178 31 Ekerö


Theresas HårCenter
Sanduddsv. 36
178 41 EKERÖ

Annons:

Håruppsättning i Ekerö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ekerö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ekerö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ekerö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ekerö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ekerö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ekerö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ekerö

I Ekerö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ekerö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ekerö:

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekerö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ekerö fanns det totalt 15 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ekerö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ekerö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.