Frisörer i Drottningholm

Annons:
Hitta frisör i Drottningholm - duktiga och erfarna frisörer i Drottningholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Drottningholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Drottningholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Drottningholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Drottningholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lottens Hårvård
Ensta 1
178 93 DROTTNINGHOLM

Annons:

Håruppsättning i Drottningholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Drottningholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Drottningholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Drottningholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Drottningholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Drottningholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Drottningholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Drottningholm

I Drottningholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Drottningholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Drottningholm:

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Drottningholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Drottningholm fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Drottningholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Drottningholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.