Frisörer i Djursholm

Annons:
Hitta frisör i Djursholm - duktiga och erfarna frisörer i Djursholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Djursholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Djursholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Djursholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Djursholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Djursholms Hår
Vendev. 14
182 69 Djursholm


Salong Louise P
Vendev. 9
182 69 Djursholm


Wadeg HB
Agnev. 8
182 61 Djursholm


Svalnäs Frisörsalong
Svalnäs Allé 4
182 67 Djursholm


Marianne Berglunds Damfrisering
Tynv. 6 U
182 68 DJURSHOLM


Djursholm Hårservice AB
Vendev. 14
182 69 Djursholm

Annons:

Håruppsättning i Djursholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Djursholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Djursholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Djursholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Djursholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Djursholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Djursholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Djursholm

I Djursholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Djursholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Djursholm:

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Djursholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Djursholm fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Djursholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Djursholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.