Frisörer i Djurhamn

Annons:
Hitta frisör i Djurhamn - duktiga och erfarna frisörer i Djurhamn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Djurhamn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Djurhamn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Djurhamn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Djurhamn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisör i Barnvik
S. Barnvikshöjden 2
139 72 DJURHAMN


Ceasars Klipp
Hasselv. 2
139 73 Djurhamn


Sälens After Ski- & Golfbutik
S. Barnvikshöjden 2
139 72 DJURHAMN


Hårmysteriet
Gransbergsv. 6
139 73 Djurhamn

Annons:

Håruppsättning i Djurhamn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Djurhamn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Djurhamn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Djurhamn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Djurhamn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Djurhamn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Djurhamn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Djurhamn

I Djurhamn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Djurhamn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Djurhamn:

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Djurhamn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Djurhamn fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Djurhamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Djurhamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.