Frisörer i Danderyd

Annons:
Hitta frisör i Danderyd - duktiga och erfarna frisörer i Danderyd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Danderyd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Danderyd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Danderyd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Danderyd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårspecialisten Liselotte
Sätraängsv. 134
182 37 Danderyd


Frisörerna I Mörby AB
Mörby Centrum Torget
182 31 Danderyd


Min far och jag
August Wahlströms v. 3
182 31 Danderyd


Frisörerna I Mörby Handelsbolag
Torget-Ingång A
182 31 Danderyd


Farsta Frisör
Mörbylund 11
182 30 DANDERYD


Maria Boström Hair & Colour
Edsviksv. 31 B
182 33 Danderyd


Salong Feri
Mörbydalen 1
182 52 DANDERYD


Ida E.K Frisör
Mörbylund 11
182 30 DANDERYD


Braided By Afia AB
G. Kyrkv. 8
182 53 Danderyd


Pro Et Contra AB
Mörbyhöjden 22
182 32 DANDERYD


Sofia Borg AB
Mörbydalen 18
182 52 DANDERYD

Annons:

Håruppsättning i Danderyd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Danderyd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Danderyd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Danderyd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Danderyd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Danderyd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Danderyd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Danderyd

I Danderyd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Danderyd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Danderyd:

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Danderyd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Danderyd fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Danderyd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Danderyd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.