Frisörer i Dalarö

Annons:
Hitta frisör i Dalarö - duktiga och erfarna frisörer i Dalarö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Dalarö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Dalarö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Dalarö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Dalarö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Barbros Hårdesign
Odinsv. 14
137 70 DALARÖ

Annons:

Håruppsättning i Dalarö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Dalarö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Dalarö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Dalarö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Dalarö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Dalarö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Dalarö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Dalarö

I Dalarö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Dalarö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Dalarö:

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dalarö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Dalarö fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Dalarö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Dalarö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.