Frisörer i Bro

Annons:
Hitta frisör i Bro - duktiga och erfarna frisörer i Bro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Bro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippoteket Maria
Stationsv. 40
197 30 BRO


Monica på hörnet
Målarv. 4
197 30 BRO


Roukys hair kazör
Byggmästarv. 14
197 30 BRO


Klippoteket Bro AB
Bro centrum
BRO


Salong Lockboden
Stationsv. 50
197 30 BRO


Mandanas Hair & Beauty
Rosenlundsv. 2
197 34 BRO

Annons:

Håruppsättning i Bro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bro

I Bro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bro:

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bro fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.