Frisörer i Bergshamra

Annons:
Hitta frisör i Bergshamra - duktiga och erfarna frisörer i Bergshamra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Bergshamra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bergshamra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bergshamra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bergshamra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Olsson, Anneli
Asplundsv. 13
761 11 Bergshamra

Annons:

Håruppsättning i Bergshamra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bergshamra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bergshamra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bergshamra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bergshamra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bergshamra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bergshamra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bergshamra

I Bergshamra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bergshamra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bergshamra:

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergshamra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bergshamra fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bergshamra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bergshamra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.