Frisörer i Bagarmossen

Annons:
Hitta frisör i Bagarmossen - duktiga och erfarna frisörer i Bagarmossen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Bagarmossen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bagarmossen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bagarmossen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bagarmossen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Bagarmossen
Lagaplan 3
128 45 Bagarmossen


Salong Fogde
Fogdev. 116
128 41 Bagarmossen


Skattmästarvägens Damfrisering
Emåg. 49
128 46 BAGARMOSSEN


Salong Titti
Rusthållarv. 103
128 43 Bagarmossen


Salong Emve
Rusthållarv. 63
128 43 Bagarmossen


Salong Lirije
Lagaplan 5
128 45 Bagarmossen


Salong Mira
Bergsrådsv. 78
128 42 BAGARMOSSEN


Salong Jolie
Lagav. 21
128 43 Bagarmossen

Annons:

Håruppsättning i Bagarmossen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bagarmossen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bagarmossen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bagarmossen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bagarmossen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bagarmossen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bagarmossen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bagarmossen

I Bagarmossen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bagarmossen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bagarmossen:

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Bagarmossen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bagarmossen fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bagarmossen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bagarmossen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.