Frisörer i Årsta

Annons:
Hitta frisör i Årsta - duktiga och erfarna frisörer i Årsta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Årsta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Årsta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Årsta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Årsta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Helena Klipper Till
Sköntorpsv. 11
120 38 årsta


Salon Radiant
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Ratka Damfrisering
Hjälmarsv. 33
120 53 ÅRSTA


Salong Alegeo
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Gabri Style
Hjälmarsv. 6
120 53 ÅRSTA


Maria K. Juhlin
Ymsenv. 9
120 38 årsta


Hair Stop
Gullmarsv. 27
120 39 ÅRSTA


Farida Boulboua
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Salong N
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Salong Måne
Hjälmarsv. 4
120 53 ÅRSTA


G:a Årstas Golvservice AB
Skedviksv. 48
120 54 årsta


Maries Hårgalleri
Rämensv. 2
120 55 ÅRSTA


Hårgalleriet Rikard Strand
Steningev. 3
120 39 ÅRSTA

Annons:

Håruppsättning i Årsta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Årsta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Årsta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Årsta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Årsta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Årsta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Årsta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Årsta

I Årsta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Årsta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Årsta:

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Årsta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Årsta fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Årsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Årsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.