Frisörer i Arlandastad

Annons:
Hitta frisör i Arlandastad - duktiga och erfarna frisörer i Arlandastad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Arlandastad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Arlandastad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Arlandastad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Arlandastad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Syster och Bror Salonger AB
Cederströms Slinga 2
195 61 ARLANDASTAD

Annons:

Håruppsättning i Arlandastad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Arlandastad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Arlandastad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Arlandastad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Arlandastad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Arlandastad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Arlandastad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Arlandastad

I Arlandastad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Arlandastad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Arlandastad:

Arlandastad är ett köpcentrum som ligger vid väg E4, mellan Arlanda flygplats och Märsta i Sigtuna kommun. Arlandastad är en egen postort. Arlandastads verksamhet började med att Eurostop invigdes 1992. Prins Bertil tog det första spadtaget. Hela anläggningen ägs och förvaltas idag (2010) av Unibail-Rodamco. Eurostop Arlandastad är en av...

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Arlandastad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Arlandastad fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Arlandastad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Arlandastad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.