Frisörer i Älta

Annons:
Hitta frisör i Älta - duktiga och erfarna frisörer i Älta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Älta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Älta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Älta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Älta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Andrietta
Ulvsjöv. 8
138 33 älta


Hanna Snellman Frisör
Björnmossv. 32
138 37 älta


Invit Lindgren & Sand AB
Granv. 31
138 33 älta


Salong Willarp AB
Grustagsv. 5
138 40 älta


Rebecca Villarp
Finserudsgränd 17 B
138 35 älta


Baitar, Rami
Oxelv. 42
138 30 ÄLTA


Mitzi Simeonsson Quantz
Sävsångarv. 1
138 37 älta

Annons:

Håruppsättning i Älta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Älta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Älta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Älta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Älta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Älta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Älta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Älta

I Älta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Älta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Älta:

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Älta fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Älta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Älta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.