Frisörer i Adelsö

Annons:
Hitta frisör i Adelsö - duktiga och erfarna frisörer i Adelsö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Adelsö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Adelsö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Adelsö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Adelsö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Englastrand
Marielundsv. 44
178 92 ADELSÖ

Annons:

Håruppsättning i Adelsö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Adelsö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Adelsö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Adelsö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Adelsö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Adelsö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Adelsö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Adelsö

I Adelsö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Adelsö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Adelsö:

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren, i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och är 25,79 kvadratkilometer. Adelsös historia börjar redan på stenåldern, vilket vissa fynd från den tiden vittnar om.

Yta: 25,79 km2
Invånarantal: 750, år 1999

Här kan du ta del av mer information om orten Adelsö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Adelsö fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Adelsö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Adelsö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.