Frisörer i Vingåker

Annons:
Hitta frisör i Vingåker - duktiga och erfarna frisörer i Vingåker som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Vingåker som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vingåker

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vingåker som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vingåker för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hud & Klipp
Bondeg. 6
643 30 Vingåker


Hårmagazinet
Hantverksg. 18 A
643 30 Vingåker


Studio 11 Frisör & Shop
Köpmang. 11
643 30 Vingåker


Bea-salongen
Köpmang. 11
643 30 Vingåker


Salong Crazy Hair
Köpmang. 5
643 30 Vingåker


Hår City
Apoteksg. 4
643 30 Vingåker


Björkman
Läppegård
643 95 VINGÅKER


Hårknuten
Köpmang. 11
643 30 Vingåker


Henrik Och Anna-Lena Vidén Lantbruk Och Frisör
Västtorp Kvarndammen
643 95 VINGÅKER


Cross Frisörer
Köpmang. 14
643 30 Vingåker


Frisör Anna Ljungh
Köpmang. 14
643 30 Vingåker


Ellenors Hårvård
Skolg. 15
643 31 VINGÅKER


Hårknunten
Köpmang. 9
643 30 Vingåker

Annons:

Håruppsättning i Vingåker

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vingåker så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vingåker så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vingåker som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vingåker

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vingåker varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vingåker innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vingåker

I Vingåker fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vingåker. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vingåker:

Vingåker är en tätort i Södermanland och centralort i Vingåkers kommun, Södermanlands län. Vingåkersån flyter genom Vingåker. Orten låg ursprungligen kring Västra Vingåkers kyrka.

Yta: 386,85 hektar
Invånarantal: 4282, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vingåker om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vingåker fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vingåker. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vingåker rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.