Frisörer i Valla

Annons:
Hitta frisör i Valla - duktiga och erfarna frisörer i Valla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Valla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Valla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Valla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Valla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårlänken
Parkg. 1
641 61 Valla

Annons:

Håruppsättning i Valla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Valla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Valla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Valla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Valla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Valla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Valla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Valla

I Valla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Valla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Valla:

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Valla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Valla fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Valla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Valla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.