Frisörer i Vagnhärad

Annons:
Hitta frisör i Vagnhärad - duktiga och erfarna frisörer i Vagnhärad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Vagnhärad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vagnhärad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vagnhärad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vagnhärad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Vagnhärads Hårcentrum
Gnestav. 3 B
610 72 Vagnhärad


Nordgren, Annika Helena
Albyv. 3
610 73 VAGNHÄRAD


Vagnens, AB
Vagnhärads Torg 3 B
610 73 VAGNHÄRAD


Ann-Kristin Karlsson
Gnestav. 3 B
610 72 Vagnhärad

Annons:

Håruppsättning i Vagnhärad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vagnhärad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vagnhärad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vagnhärad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vagnhärad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vagnhärad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vagnhärad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vagnhärad

I Vagnhärad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vagnhärad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vagnhärad:

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vagnhärad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vagnhärad fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vagnhärad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vagnhärad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.