Frisörer i Trosa

Annons:
Hitta frisör i Trosa - duktiga och erfarna frisörer i Trosa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Trosa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Trosa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Trosa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Trosa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Design by Rina
Industrig. 9
619 33 TROSA


Salong Lotta Rylander
Saltmätargränd
619 35 TROSA


Susanne Olsson
Viktoriag. 20 A
619 35 TROSA


Theréses Hårnät
Fågelög. 50
619 32 Trosa


Linda Jangtorp
Viktoriag. 39 C
619 35 TROSA


Ulricas Hårservice
Ö. Långg. 52
619 30 Trosa


Hårtrion Anette
V. Långg. 20
619 35 TROSA


Alberts Hårstuga
V. Långg. 15
619 35 TROSA


Yousuf, Jaams Andrios Yousuf
Ö. Långg. 32 A
619 30 Trosa


Rebecka Gustavsson
Arrendegången 12
619 33 TROSA


Hårateljén i Trosa
Ö. Långg. 37 D
619 30 Trosa


Trosa Hårshop
V. Långg. 15
619 35 TROSA


Milla & Annica Hårstudio
Busstorget 2
619 30 Trosa


Monix
Ö. Långg. 26
619 30 Trosa


Salong Våga mer
Ö. Långg. 26
619 30 Trosa


Milla & Annicas Hårstudio
Busstorget 2
619 30 Trosa

Annons:

Håruppsättning i Trosa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Trosa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Trosa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Trosa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Trosa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Trosa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Trosa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Trosa

I Trosa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Trosa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Trosa:

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trosa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Trosa fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Trosa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Trosa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.