Frisörer i Torshälla

Annons:
Hitta frisör i Torshälla - duktiga och erfarna frisörer i Torshälla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Torshälla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Torshälla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Torshälla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Torshälla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Stubb & Lugg
Brog. 11
644 32 TORSHÄLLA


Torshälla Damsalong & Solcentrum
Brog. 20
644 32 TORSHÄLLA


Frisör Ingela Bergqvist
Karlsrog. 10 A
644 30 TORSHÄLLA


Salong Lessia
Brog. 19
644 32 TORSHÄLLA


Casablanca Frisör
Väsbyholmsv. 52
644 36 TORSHÄLLA


Ringkvist Erica Maria
Solrosg. 41
644 35 Torshälla


Gudruns Frisersalong I Torshälla
Thermaeniusg. 41 A
644 30 TORSHÄLLA


Hårstudio Relax
Eskilstunav. 13 B
644 32 TORSHÄLLA


Salong Haga
Aliforsg. 1
644 32 TORSHÄLLA

Annons:

Håruppsättning i Torshälla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Torshälla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Torshälla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Torshälla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Torshälla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Torshälla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Torshälla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Torshälla

I Torshälla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Torshälla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Torshälla:

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torshälla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Torshälla fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Torshälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Torshälla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.