Frisörer i Strängnäs

Annons:
Hitta frisör i Strängnäs - duktiga och erfarna frisörer i Strängnäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Strängnäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Strängnäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Strängnäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Strängnäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörkedjan
Storg. 13
645 30 STRÄNGNÄS


Hårcenter AB
Trädgårdsg. 25
645 31 Strängnäs


Salong Banito
Trädgårdsg. 5
645 31 Strängnäs


Face It - Hud, Hår & Naglar
Nyg. 15 B
645 31 Strängnäs


Salus Per Aqua I Strängnäs AB
Järnvägsg. 4
645 31 Strängnäs


Essans Hårsalong
Järnvägsg. 13
645 31 Strängnäs


Vazza Saxen
Tosterö Backen 6
645 93 Strängnäs


Kawilo AB
Nytorp 1
645 91 Strängnäs


Pinnen & Papiljotten
Bondeg. 44
645 32 STRÄNGNÄS


Cutplus Klipp-It
Storg. 19
645 30 STRÄNGNÄS


Frisör Anna Thyrén
Järnvägsg. 4
645 31 Strängnäs


Hår Studio S-Näs
Regementsg. 9 A
645 33 Strängnäs


Salong Hårmodet I Johansson
Trädgårdsg. 1 D
645 31 Strängnäs


Anette Winblad
Eskilstunav. 9
645 33 Strängnäs


Anitas Klippbod
Bondeg. 10
645 32 STRÄNGNÄS


Frisersalongen Stig Nilsson
Storg. 18
645 30 STRÄNGNÄS

Annons:

Håruppsättning i Strängnäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Strängnäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Strängnäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Strängnäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Strängnäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Strängnäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Strängnäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Strängnäs

I Strängnäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Strängnäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Strängnäs:

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strängnäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Strängnäs fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Strängnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Strängnäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.