Frisörer i Stallarholmen

Annons:
Hitta frisör i Stallarholmen - duktiga och erfarna frisörer i Stallarholmen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Stallarholmen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stallarholmen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stallarholmen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stallarholmen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sonjas Håratelje
Husbyholmsv. 14 A
645 62 STALLARHOLMEN


Salong Silver
Ytterselöv. 5 B
645 62 STALLARHOLMEN


Salong Sabine
Genv. 3
645 62 STALLARHOLMEN

Annons:

Håruppsättning i Stallarholmen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stallarholmen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stallarholmen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stallarholmen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stallarholmen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stallarholmen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stallarholmen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stallarholmen

I Stallarholmen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stallarholmen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stallarholmen:

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stallarholmen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stallarholmen fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stallarholmen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stallarholmen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.