Frisörer i Sparreholm

Annons:
Hitta frisör i Sparreholm - duktiga och erfarna frisörer i Sparreholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Sparreholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sparreholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sparreholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sparreholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Färghuset Sparreholm
Skarvnäsv. 5
649 30 SPARREHOLM


Klipp-Punkten I Malmköping AB
Landsvägsg. 32
649 30 SPARREHOLM


Klipp-Punkten
Landsvägsg. 32
649 30 SPARREHOLM

Annons:

Håruppsättning i Sparreholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sparreholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sparreholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sparreholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sparreholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sparreholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sparreholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sparreholm

I Sparreholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sparreholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sparreholm:

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sparreholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sparreholm fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sparreholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sparreholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.