Frisörer i Skogstorp

Annons:
Hitta frisör i Skogstorp - duktiga och erfarna frisörer i Skogstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Skogstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skogstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skogstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skogstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Skogstorps Frissan
Rosenforsv. 12
633 69 SKOGSTORP


Salong Åsa
Vretaslingan 12
633 69 SKOGSTORP

Annons:

Håruppsättning i Skogstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skogstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skogstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skogstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skogstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skogstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skogstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skogstorp

I Skogstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skogstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skogstorp:

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånarantal: 2860, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skogstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skogstorp fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skogstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skogstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.