Frisörer i Oxelösund

Annons:
Hitta frisör i Oxelösund - duktiga och erfarna frisörer i Oxelösund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Oxelösund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Oxelösund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Oxelösund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Oxelösund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårklämman
Trädgårdsg. 14
613 32 Oxelösund


Salong Heddi
Esplanaden 14
613 30 Oxelösund


Oxbackshemmets Damfrisering
Trädgårdsg. 5
613 32 Oxelösund


Nya Sundasalongen
Sundstigen 12
613 36 Oxelösund


Sunda Salongen Solweig Kjellström
Sundstigen 12
613 36 Oxelösund


Sjöbergs Herrfrisering HB
Ankarg. 2
613 30 Oxelösund


Sax & Fön
Järntorget 1
613 30 Oxelösund


J:sons Dam o. herrfrisering Eftr. Anne-Marie Nilsson
N. Malmg. 4
613 32 Oxelösund


Bettans Sax & Fön
Rektorsv. 12
613 36 Oxelösund


Nya Sundasalongen AB
Sundstigen 12
613 36 Oxelösund


Jonsvreten, Jessica
S. Malmg. 17
613 30 Oxelösund


Salong Miracel Hair & Home AB
Torgg. 11
613 30 Oxelösund

Annons:

Håruppsättning i Oxelösund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Oxelösund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Oxelösund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Oxelösund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Oxelösund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Oxelösund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Oxelösund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Oxelösund

I Oxelösund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Oxelösund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Oxelösund:

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxelösund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Oxelösund fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Oxelösund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Oxelösund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.