Frisörer i Mariefred

Annons:
Hitta frisör i Mariefred - duktiga och erfarna frisörer i Mariefred som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Mariefred som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mariefred

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mariefred som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mariefred för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Multiklippet
Jakob Ulfssons v. 12 C
647 32 MARIEFRED


Frisör Milton
Storg. 12
647 30 MARIEFRED


Cgs Hårstudio
Munkhagsg. 1 H
647 30 MARIEFRED


Liselottes Damfrisering
Ekhovsv. 32 D
647 32 MARIEFRED


Malins Klipp
Nyg. 1
647 30 MARIEFRED


Salong Elisabeth
Skottvång Hagen 1
647 92 MARIEFRED


Agnetas Damfrisering
Storg. 1
647 30 MARIEFRED


Frisör Milton
Svarttorp 1
647 93 Mariefred


Mariefreds Klipphörna
Långg. 26
647 30 MARIEFRED


Streber Konsult AB
Gränsg. 8
647 32 MARIEFRED

Annons:

Håruppsättning i Mariefred

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mariefred så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mariefred så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mariefred som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mariefred

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mariefred varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mariefred innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mariefred

I Mariefred fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mariefred. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mariefred:

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mariefred om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mariefred fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mariefred. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mariefred rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.