Frisörer i Julita

Annons:
Hitta frisör i Julita - duktiga och erfarna frisörer i Julita som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Julita som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Julita

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Julita som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Julita för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårateljén Maria Allard
Fågelsta Hagbacken
643 96 JULITA

Annons:

Håruppsättning i Julita

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Julita så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Julita så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Julita som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Julita

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Julita varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Julita innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Julita

I Julita fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Julita. Nedan finns en del övrig fakta om orten Julita:

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Julita om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Julita fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Julita. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Julita rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.